Текущо предаване по Хоби ТВ
02:00 
03:20 С въдица в ръка: Риболов на сафрид в Керамоти # тв поредица
04:00 November Glory Speedway - Шумен # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
01:20 
02:40 На лов с Иво Георгиев: Лов на бекас във ветровито време # тв поредица
04:00 Ловен клуб: Шарен лов с бабугерите # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
01:20  Балканска джет ски купа - Варна # тв поредица
02:40 24 - ри кадъра: Норвегия - част 2 # тв поредица
04:00 АКТУАЛНО: BORICHO MINI DH # седми сезон
BG X enduro Championship

Четвъртък, 22 Юли 2021

Спортен клуб „Ендуро Екстрийм Сопот" бяха домакин на 5 - ти кръг от Републиканския шампионат по ендуро. Център на събитието бе Мотополигон „Мурла", където се разиграха битките в неделния ден и многобройната публика, която подкрепяше силно своите фенове. Подкрепа имаше разбира се и от Общината, която е силен фактор в провеждането на подобни събития.

Участници от цялата страна се включиха в двудневната надпревара, която постави редица предизвикателства пред състезателите в класовете Стандарт, Експерт, Профи, Сеньори и клас Джуниър.

Над 100 състезатели премериха сили на затвореното трасе, което бе с множество естествени и изкуствени препятствия. По два манша преди обед и по един във финалните серии, за да се определят победителите за призовите три позиции във всички класове.

В клас Профи 7 участника се бориха за призовите позиции, но безспорен лидер бе Любомир Иванов с пълен актив от 40 точки. Кристиян Петров и Георги Топалов съответно заеха втора и трета позиция след него.

Борбата при Експертите бе в по - високи градуси заради оспорваните резултати, които записаха първите 4- ма участника, но в крайна сметка тежестта на навигацията в съботния ден си каза своето. Победител тук стана Атанас Ангелов, следван от Камен Дочев, а Николай Славов и Богдан Лолов бяха с равен брой точки, но третото място в крайна сметка остана за Николай Славов.

След 4 изминали състезания от ендуро шампионата през тази година и силния стремеж на Стоян Пачарозов за лидерство в клас Сеньори - по време на 5 - ти кръг това вече е факт.

Стартовия списък в клас Стандарт бе с 36 участника, като и тук борбата за призовите позиции бе много оспорвана, но в крайна сметка победител стана Атанас Димитров, следван от Гюннур Ходжа и Мариан Митев, който остана на трета позиция.

Финал на 5- ти кръг от БГ ЕКС ЕНДУРО ЧЕМПИОНШИП сложи старта при Джуниърите, които зарадваха всички ни в края на деня.BG X enduro Championship