Текущо предаване по Хоби ТВ
16:00 
17:20 Киноложка изложба в град Банско - първа част # тв поредица
18:00 Вирът на гигантските скобари # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
16:00  Ловни мигове: Лов на диви кози Карпатите-2 част # тв потредица
16:40 На лов с Иво Георгиев: Лов на сръндак # тв поредица
18:00 Пътя на меча: Световните номадски игри - 4 част # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
16:00 
17:20 Моделите: Национален турнир по авиомоделизъм Купа Реа # тв поредица
18:40 Риболовни страсти: Риболов в Чирпанско # тв поредица
Ауди събор

Петък, 09 Юли 2021

И тази година Кръвна група Ауди събра всички любители и привърженици на марката. Мястото е добре известно – писта Дракон. В рамките на два дни всички гости бяха завладени от различните новости, които организаторите им поднасяха.

В съботния ден, основно се заложи на каране в сесии по 10 минути Тайм Атак. Като в следобедните часове, са били свободните стартове, в които всеки желаещ е можел да опита емоциите на драга и да научи времето си за преминаване по правата.

В неделния ден, се проведоха финалите на драг съревнованията. Отново рекорден брои участници застанаха на правата за да покажат умения. Всеки имаше право на 3 старта, може да реализира по-малко, но не и повече. Като даденото време при всеки клас определяше победителя, а не решетка или директни елиминации.

За радост на публиката на правата застанаха и пилоти от драг шампионата и изключително подготвени автомобили, рекордьори.

Малко след края на последните карания на правата, след обработване на резултатите, бяха и наградени победителите в различните класове.


 Ауди събор