Текущо предаване по Хоби ТВ
23:00 
00:00 В кухнята на баба: Традиционни рецепти от село Смилец – първа част # тв поредица
00:30 Риболовен филм: Априлски излет на река Върбица # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
23:00 
00:00 МОТО-ХОБИ: Великденски мотокрос в с. Мездрея # тв поредица
01:00 Изпитание в гатер с ловна дружинка Доспей # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
22:30 
23:30 България вчера, днес и утре: Траките – втора част # тв поредица
00:00 Приключения със Стилиян Къдрев: Сафари в Северозападната провинция # тв поредица, четвърти сезон
Ловен ден на гости в Черноочене

Вторник, 15 Януари 2019

В едни от последните излети за годината и донякъде на сезона за диви прасета, дружинката от Черноочене записа поредния  успешен ден в актива си. Крайния резултат бе 2 прасета и лисица, а целия ден премина в приповдигнато настроение.

Има още няколко излета и се поставя финала на сезон 2018-2019 и всички са уверени, че няма да изтърват уикенд или сряда за да се насладят на емоциите на едрия лов.

Това е и един от най-добрите моменти за едно кратко обобщение за това как преминава сезона и положените усилия от дружинките оказаха ли влияние на популацията. В разгара на ловния ден настроението дори за секунда не спадна, а тъкмо обратното увереността ставаше все по-голяма.

В района като цяло се наблюдава засилена популация на диви прасета тази година. Причините са много и едва ли има нужда да се обсъждат, фактите сами говорят за себе си.

В края на деня слуката бе налице – 2 прасета и лисица. Не обаче количеството на отстреляните животни носи истинските емоции на това хоби, а споделените момент с колеги.

Сезона за ловците от Черноочене премина отлично, в останалите няколко ловни дни, със сигурност късмета няма да им изневери.

Как премина ловния ден в Черноочене и как преминаха отделните гонки, вижте на :Ловен ден на гости в Черноочене