Текущо предаване по Хоби ТВ
12:00 
13:00 Специализирана изложба за породата шнауцер # тв поредица
13:30 Риби и такъми: Силиконови игри # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
12:00 
12:30 На лов с Иво Георгиев: Последни дни преди лова # тв поредица
13:30 Ловен филм: Излет за див фазан с дружинка Айдемир # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
12:00 
13:00 Моето хоби: Състезание по кайтсърф – Приморско # тв поредица
14:00 Риболовни страсти: Шарани на яз. Бозвелийско – 2ч. # тв поредица
Ловен ден на гости в Черноочене

Вторник, 15 Януари 2019

В едни от последните излети за годината и донякъде на сезона за диви прасета, дружинката от Черноочене записа поредния  успешен ден в актива си. Крайния резултат бе 2 прасета и лисица, а целия ден премина в приповдигнато настроение.

Има още няколко излета и се поставя финала на сезон 2018-2019 и всички са уверени, че няма да изтърват уикенд или сряда за да се насладят на емоциите на едрия лов.

Това е и един от най-добрите моменти за едно кратко обобщение за това как преминава сезона и положените усилия от дружинките оказаха ли влияние на популацията. В разгара на ловния ден настроението дори за секунда не спадна, а тъкмо обратното увереността ставаше все по-голяма.

В района като цяло се наблюдава засилена популация на диви прасета тази година. Причините са много и едва ли има нужда да се обсъждат, фактите сами говорят за себе си.

В края на деня слуката бе налице – 2 прасета и лисица. Не обаче количеството на отстреляните животни носи истинските емоции на това хоби, а споделените момент с колеги.

Сезона за ловците от Черноочене премина отлично, в останалите няколко ловни дни, със сигурност късмета няма да им изневери.

Как премина ловния ден в Черноочене и как преминаха отделните гонки, вижте на :Ловен ден на гости в Черноочене