Текущо предаване по Хоби ТВ
12:30 
13:30 НАСЛУКА: Януарски излети на река # тв поредица, шести сезон
14:30 С въдица в ръка: Риболов на попчета и паламуд # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
13:00 
14:00 На лов с Иво Георгиев: Лов на бекас в снежно време # тв поредица
15:00 Ловен клуб: Групов лов за дива свиня без кучета – Невша # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
13:00 
14:00 24 - ри кадъра: Подводен риболов на октоподи през март в Средиземно море # тв поредица
15:00 АКТУАЛНО # шести сезон, 16 еп. /п/
Ловен ден на гости в Черноочене

Вторник, 15 Януари 2019

В едни от последните излети за годината и донякъде на сезона за диви прасета, дружинката от Черноочене записа поредния  успешен ден в актива си. Крайния резултат бе 2 прасета и лисица, а целия ден премина в приповдигнато настроение.

Има още няколко излета и се поставя финала на сезон 2018-2019 и всички са уверени, че няма да изтърват уикенд или сряда за да се насладят на емоциите на едрия лов.

Това е и един от най-добрите моменти за едно кратко обобщение за това как преминава сезона и положените усилия от дружинките оказаха ли влияние на популацията. В разгара на ловния ден настроението дори за секунда не спадна, а тъкмо обратното увереността ставаше все по-голяма.

В района като цяло се наблюдава засилена популация на диви прасета тази година. Причините са много и едва ли има нужда да се обсъждат, фактите сами говорят за себе си.

В края на деня слуката бе налице – 2 прасета и лисица. Не обаче количеството на отстреляните животни носи истинските емоции на това хоби, а споделените момент с колеги.

Сезона за ловците от Черноочене премина отлично, в останалите няколко ловни дни, със сигурност късмета няма да им изневери.

Как премина ловния ден в Черноочене и как преминаха отделните гонки, вижте на :Ловен ден на гости в Черноочене