Текущо предаване по Хоби ТВ
11:00 
12:00 Моето хоби: Джет ски състезание в Поморие # тв поредица
13:00 Специализирана изложба за породата шнауцер # тв поредица

Текущо предаване по Хоби Лов
11:00 
12:00 Ловни мигове: За патици край Кермен # тв потредица
12:30 На лов с Иво Георгиев: Последни дни преди лова # тв поредица

Текущо предаване по Хоби HD
11:00 
12:00 През планини и морета: Лов на сръндак в село Купците # тв поредица
13:00 Моето хоби: Състезание по кайтсърф – Приморско # тв поредица
Хищници на Гарваново

Вторник, 27 Ноември 2018

Риболовът на хищници все още не е в разгара си, но има места на които вече може да се направи добър излет.  Максим и приятели са избрали язовир Гарваново за своя двудневен излет.

След като групата наскоро е успяла да направи един много успешен риболов, тук на язовир Гарваново, се завръща отново със същите надежди, но както много често се случва времето има други планове -  обилните дъждове подлагат на изпитание уменията и знанията на риболовците.

За да увеличат шансовете си вземат решение да ловят на групи – едната да остане на брега, а другата да влезе с лодка в язовира. И след няколко часов престой на водоема, крайният резултат не е от най – добрите.

Групата на брега има регистрирани няколко дребни бели риби и костурчета, докато тези във водата могат да се похваля с малко по - добра слука, но далеч от очакваното.

Имат на разположение още един ден в който да импровизират с видовете примамки и цветове.Изводът от вчера е , че най – резултатни са  силиконите с  плътните цветове, като синьо, бяло, червено.

Как премина  двудневния излет за бели риби на язовир Гарваново вижте на :

 Хищници на Гарваново